Banca Transilvania face angajări în ţară. Iată posturile vacante

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la Banca Transilvania în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
11 sept. 2018, 06:18
Banca Transilvania face angajări în ţară. Iată posturile vacante

Banca Transilvania angajează pe postul de analist credite corporate.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice absolvite, cel puţin trei ani experienţă în domeniul analizei financiare a companiilor, cunoştinţe contabile peste medie, abilităţi de organizare, planificare şi comunicare.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Banca Transilvania angajează pe postul de manager relaţii clienţi large corporate.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă bancară relevantă în relaţionarea cu clienţii large corporate, permis de conducere categoria B, cunoaşte engleza, are noţiuni de analiză financiară şi excelente abilităţi de comunicare şi negociere.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Banca Transilvania angajează pe postul de manager relaţii clienţi POS, sucursala Tulcea. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an vechime în bancă, pe un post comercial sau de suport, are studii superioare, cunoaşte engleza, are abilităţi de comunicare, spirit de echipă, negociere, organizare, abilităţi tehnice, e orientat spre client şi spre rezultate, poate urmări un plan de acţiune şi se poate încadra în bugete.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Banca Transilvania angajează pe postul de specialist servicii clienţi în mall-uri. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare absolvite şi cel puţin trei luni experienţă în vânzări. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Banca Transilvania angajează pe postul de analist risc de mediu. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice – de preferinţă în Ingineria mediului, experienţă în monitorizarea factorilor de mediu, cunoştinţe solide despre prevederile legale în domeniul protecţiei mediului şi în domeniul gestionării riscului de mediu şi social, cunoştinţe avansate de engleză şi experienţă în evaluarea riscului de mediu şi social în funcţie de activitatea desfăşurată, şi în analiza/ evaluarea riscului de mediu pentru amplasamente industriale, gestionarea deşeurilor, a substanţelor chimice periculoase şi a deşeurilor medicale (colectarea, administrarea, transportul şi eliminarea acestora).

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BT o puteţi consulta la acest link.