Banca Transilvania face angajări în ţară. Vezi oferta de muncă

Banca Transilvania face angajări în oraşele Sibiu, Timişoara, Bucureşti, Oradea, Orşova, Cluj, Galaţi, Tecuci, Tulcea, Otopeni, Zalău, în aceast perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
15 sept. 2014, 06:12
Banca Transilvania face angajări în ţară. Vezi oferta de muncă

Banca Transilvania angajează consilieri clienţi persoane fizice la Orşova, Sibiu şi Timişoara.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, de preferinţă economice, ai minimum un an experienţă în vânzări, ştii să operezi un PC, ai abilităţi de analiză şi sinteză, cunoşti mediul de afaceri local, eşti flexibil, ai excelente abilităţi de comunicare, vânzare, negociere, şi eşti orientat către clienţi.
Până pe 3 octombrie se primesc candidaturi pentru postul de consilier clienţi vacant la Banca Transilvania în Orşova, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.
11 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Banca Transilvania în Sibiu şi Timişoara. Detalii, aici.

Banca Transilvania angajează pe postul de relationship manager corporate în Bucureşti, Oradea, Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, are excelente abilităţi de comunicare şi negociere, are permis de conducere categoria B, a mai lucrat în vânzări IMM şi corporate, în bănci. Trebuie să fii dispus să munceşti pe teren şi să vorbeşti limba engleză, ca să fii eligibil pentru acest post.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au studii postuniversitare în finanţe sau vânzări.
4 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Banca Transilvania. Amănunte, aici.

Banca Transilvania angajează un şef de agenţie la Cluj.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare economice sau juridice, are cel puţin un an experienţă în bănci, are excelente abilităţi de comunicare şi negociere, ştie să opereze un PC, are spirit de echipă, este dinamic.
Până pe 28 septembrie se primesc CV-uri pentru locul de muncă disponibil la Banca Transilvania în Cluj, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Banca Transilvania angajează un analist credite corporate la Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare economice, are cunoştinţe contabile peste medie, are foarte bune abilităţi de analiză şi sinteză a indicatorilor financiari şi minimum trei ani experienţă în domeniul analizei financiare a companiilor. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au studii postuniversitare în domeniul Financiar/Bancar.
26 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Banca Transilvania în Capitală. Detalii, aici.

Banca Transilvania angajează administratori de cont la Galaţi, Tecuci, Tulcea, Otopeni, Zalău.
Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti riguros, organizat, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi de operare PC, ai spirit de echipă şi ai iniţiativă.
Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Banca Transilvania în oraşele sus-menţionate este 20 septembrie. Amănunte, aici.