Bănel Nicoliţă, gest impresionant pentru TATĂL SĂU. „Voi plăti eu tot!”

Bănel Nicoliţă a aflat că tatăl lui se confruntădin nou cu grave probleme financiare şi a decis să-l ajute. Mijlocaşul va suporta din propriul buzunar datoria pe care bărbatul nu a achitat-o şi din cauza căreia a ajuns să fie executat silit.

05 ian. 2018, 06:25
Bănel Nicoliţă, gest impresionant pentru TATĂL SĂU. „Voi plăti eu tot!”

Bănel Nicoliţă şi-a ajutat fiecare membru al familiei, cu bani, apartamente şi maşini. Inclusiv Marian Nicoliţă, tatăl fostului internaţional, a beneficiat de ajutor. În ultimii ani, bărbatul a fost sprijinit financiar de fiul său, însă, chiar şi aşa, relaţia lor a avut numai de suferit.

Bănel Nicoliţă, contract în străinătate la 32 DE ANI. Cu ce echipă din Europa A SEMNAT

Recent, Marian Nicoliţă a ajuns să fie executat silit pentru o datorie de 6.000 de lei, aproximativ 1.300 de euro, ca urmare a unui credit contractat de la o instituţie financiară nebancară, pe care nu l-a mai returnat. Bănel Nicoliţă, în prezent fotbalist în Cipru, la Aris Limassol, a reacţionat imediat.

„Tatăl meu este foarte greu de găsit, nu am mai vorbit cu el de o lună, o lună şi jumătate. Dacă problemele cu care se confruntă sunt reale, atunci îi transmit să stea liniştit, mă voi ocupa personal de acest lucru. Voi plăti eu datoria fără nicio problemă”, a spus Bănel Nicoliţă pentru Cancan.