Bănel Nicoliță, în lacrimi. Fiicele sale i-au făcut o surpriză inedită

Bănel Nicoliță, emoționat până la lacrimi de către fiicele sale.

10 aug. 2022, 13:11
Bănel Nicoliță, în lacrimi. Fiicele sale i-au făcut o surpriză inedită

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță, în vârstă de 37 de ani, face furori în cadul show-ului „Splash! Vedete la apă. Acesta i-a impresionat atât pe jurați dar și pe antrenori cu săriturile sale curajoase.

Citește și Bănel Nicoliţă are din nou probleme cu legea din cauza banilor. O companie îl dă în judecată pentru neplata facturilor 

Surpriza de care a avut parte însă, în timpul filmărilor, chiar înainte de momentul său, l-a adus într-o ipostază mai puţin obişnuită.

Cu doar câteva momente înainte să execute saltul pentru care s-a antrenat întreaga săptămână la bazinul olimpic de la Bacău, Bănel Nicoliță a vizionat mesajul de încurajare pe care i l-au pregătit fiicele sale.

La scurt timp după ce le-a văzut pe Amalia și pe Natalia, celebrul sportiv a avut ochii în lacrimi, iar emoțiile lui i-au copleșit și pe ceilalți oameni prezenți în sală.

„Vă mulțumesc frumos pentru surpriză. Știți foarte bine că eu sunt un om care a plecat de jos. Îmi iubesc foarte mult copiii, familia și încerc că fac tot ce e mai bun pentru copiii mei. Datorită lor sunt aici. Le-am promis ceva când am venit aici. Ele au spus că vor să mă vadă în finală şi le-am spus din toată inima: «Tati o să facă tot posibilul!»“, a spus Bănel Nicoliță.

Citește și Cât câştigă Bănel Nicoliţă acum din TikTok. A pierdut toţii banii încasaţi ca fotbalist