Cât câştigă Bănel Nicoliţă acum din TikTok. A pierdut toţii banii încasaţi ca fotbalist

Bănel Nicoliță a dezvăluit că a pierdut toți banii pe care i-a câștigat în perioada în care a fost fotbalist, cei mai mulţi fiind investiţi în echipa de liga a treia CS Făurei.

14 apr. 2022, 22:26
Cât câştigă Bănel Nicoliţă acum din TikTok. A pierdut toţii banii încasaţi ca fotbalist
Cât câştigă Bănel Nicoliţă acum din TikTok

Cât câştigă Bănel Nicoliţă acum din TikTok. Fostul internaţional român a fost nevoit să plece în SUA pentru a face rost de bani cu care să-şi achite datoriile acumulate în ţară!

Cât câştigă Bănel Nicoliţă acum din TikTok. A pierdut toţii banii încasaţi ca fotbalist

Bănel Nicoliță și-a deschis recent o școală de fotbal în București şi speră să dea lovitura. „Dintr-o joacă am intrat pe Tik Tok, acolo am stat de vorbă cu suporterii. Iar unul dintr ei mi-a scris. „De ce nu-ți faci o școală de fotbal?.Ai jucat fotbal, știi foarte bine cu ce se mănâncă!”.  M-a pus pe gânduri! Am stat o zi sau două și m-am hotărât. Lunea trecută am anunțat, iar marți deja au început înscrierile. Deja am 17 copii. Părinții când sună vor să audă pe cineva de încredere. Așa că eu sunt cel care răspunde la telefon, eu fac înscrierile”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Hoţii i-au furat lui Bănel Nicoliță cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali. „Mi-au spart casa de patru ori!”

Fosta vedetă de la Steaua, FC Nantes şi AS St. Etienne încearcă să facă bani din clipurile pe care le postează pe TikTok. Conform Fanatik, Bănel Nicoliţă câștigă în jur de 1.500 – 2.000 de euro pe lună din donațiile pe care le primește pe TikTok, unde are în jur de 110.000 de urmăritori.

Bănel Nicoliţă, viaţă după divorţ. Care sunt planurile lui de viitor: „Sunt fericit. Mi-am găsit liniștea”

„Din cauza Făureiului mi-am pierdut copilașii. Mi-am pierdut banii, familia. Cele mai importante lucruri.  Nu mi-e de bani, pentru că-i puteam pierde oricând. Puteam risca într-o afacere, să cred în ea și să pierd. Dar familia? Am pierdut familia! Și nu se mai poate întoarce nimic! S-au adunat prea multe și am pierdut tot. S-a rupt tot!”, a spus Bănel Nicoliţă.