Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. „Vreau ca toată lumea să știe!”

Bănel Nicoliță (36 de ani) a reacționat după ce în presă au apărut informații că a plecat din România din cauza problemelor financiare. Ba, mai mult, s-a vehiculat ideea că fostul fotbalist are datorii la cămătari!

28 oct. 2021, 16:07
Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. „Vreau ca toată lumea să știe!”

Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. Bănel Nicoliță (36 de ani) a reacționat după ce în presă au apărut informații că a plecat din România din cauza problemelor financiare. Ba, mai mult, s-a vehiculat ideea că fostul fotbalist are datorii la cămătari!

Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. „Vreau ca lumea să știe!”

Bănel Nicoliță a confirmat că este plecat din țară, dar neagă orice presupusă problemă financiară. „Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni. Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță pentru Fanatik.

Gigi Becali, reacţie şocantă când a aflat că Bănel Nicoliță ar fi fugit în SUA. Fostul fotbalist ar avea datorii uriaşe la cămătari!

Şi fratele fostului fotbalist a vorbit despre situaţie: „Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară, iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a spus Stelian Nicoliță.

Bănel Nicoliţă, plin de datorii la cămătari din cauza clubului de fotbal pe care îl patronează