Bănel Nicoliţă, SCANDAL pentru un împrumut de 81.500 de euro. A luat banii de la un poliţist cu salariu de 3.000 de lei şi DATOR VÂNDUT

Scandal imens provocat de Bănel Nicoliţă, după ce s-a împrumutat cu zeci de mii de euro de la un ofițer în rezervă din Poliția Română. Conform actelor, polițistul avea un salariu de 3.000 de lei, este înglodat în datorii, iar singura casă pe care o deține este închiriată unor alte persoane.

20 oct. 2020, 07:57
Bănel Nicoliţă, SCANDAL pentru un împrumut de 81.500 de euro. A luat banii de la un poliţist cu salariu de 3.000 de lei şi DATOR VÂNDUT

Bănel Nicoliță s-a împrumutat peste 80.000 de euro la un polițist din Făurei, pentru a investi la echipa locală. Polițistul pensionar Năstase Zainea i-a dat fostului fotbalist, în câteva luni, suma de 81.500 de euro. Împrumuturile au fost oferite în cursul anului trecut, prin niște contracte încheiate la notarul public Anghel Raluca-Cristina-Elena, scrie SpyNews.

Bănel Nicoliţă, la Poliţie, după o bătaie pe litoral: „M-am speriat şi am fugit, de frică să nu iau bătaie”

Zainea susține că încă este angajat al Ministerului Afacerilor Interne, dar colegii de la Poliția Făurei au declarat că acesta a ieșit la pensie de ceva timp. De altfel, cea mai recentă declarație de avere a lui este cea din 2016, când ofițerul a susținut că familia lui deține un apartament, pe care l-a închiriat unei alte persoane, pentru 500 de lei pe lună. În aceeași declarație de avere, ofițerul de poliție a explicat că are datorii de 37.000 de euro la o bancă și un salariu de 3.000 de lei, dar, cu toate acestea, a reușit să îl împrumute pe Nicoliţă cu peste 80.000 de euro.

Fostul fotbalist n-a returnat banii la termenul stabilit în contractele semnate la notariat, iar ofițerul l-a dat în judecată și a câștigat de la prima înfățișare.

Bănel Nicoliţă, aproape de FALIMENT. Ce a ajuns să facă acum fostul fotbalist pentru BANI

„A fost vorba despre mai multe împrumuturi. Banii i-am investit în echipă. Așa este, a fost un proces, dar nu s-a mai ajuns la executare silită, fiindcă am rezolvat problema”, a spus Bănel Nicoliţă.