Veste EXTRAORDINARĂ pentru Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă are şanse mari să rămână în viitorul sezon la echipa FC Nantes, care l-a împrumutat cu opţiune de cumpărare de la altă formaţie franceză, Saint-Etienne, scrie portalul foot-sur7.fr.

15 mai 2014, 12:39
Veste EXTRAORDINARĂ pentru Bănel Nicoliţă

Preşedintele lui Nantes, Waldemar Kita, a declarat că vrea să-i păstreze pe jucătorii importanţi ai echipei, inclusiv pe Nicoliţă, ce ar urma să rămână la echipa aflată acum pe locul 12 în Ligue 1, înaintea ultimei etape.

Kita crede că a ajuns la o soluţie în privinţa mijlocaşului român: „Nicoliţă? Cred că ne vom înţelege rapid, nu sunt probleme în acest dosar”.

Nicoliţă a jucat 15 meciuri de campionat pentru Nantes, marcând un gol. Internaţionalul român a depăşit o perioadă mai slabă şi a avut evoluţii apreciate în această primăvară.

Decizia lui Kita de a-i păstra pe jucătorii care au dat satisfacţie este legată de faptul că FC Nantes a primit interdicţie de a mai efectua transferuri în următoarele două perioade de mercato. FIFA şi Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) au considerat că Nantes a recrutat în februarie 2012 un jucător, Ismael Bangoura, aflat în momentul respectiv sub contract cu o altă echipă, Al-Nasr din Emiratele Arabe Unite.

Conform portalului citat, Kita vrea să mai păstreze câţiva jucători, ca Papy Djilobodji şi Issa Cissokho. În schimb viitorul veteranilor Fabrice Pancrate şi Johan Audel este incert.