Bani păziţi cu arma pe şosea, în Mehedinţi. O maşină de valori a fost implicată într-un accident rutier

O maşină de transport valori a trebuit să fie păzită cu arma, după ce a fost implicată într-un accident în judeţul Mehedinţi. Potrivit România TV, în vehicul se aflau nu mai puţin de 50 de milioane de lei.

RomaniaTV.net
15 apr. 2017, 13:37
Bani păziţi cu arma pe şosea, în Mehedinţi. O maşină de valori a fost implicată într-un accident rutier

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe drumul naţional 56A, pe raza localităţii Izimşa, din judeţul Mehedinţi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Mehedinţi, Lidia Viziru, a declarat pentru Agerpres că evenimentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate de către şoferul unui autoturism, împrejurare în care a intrat în coliziune cu mijlocul de transport valori.

Doi dintre cei trei ocupanţi ai acestui autovehicul au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Celelalte victime au primit asistenţă de la paramedicii SMURD„, a afirmat Viziru.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a precizat că s-a acţionat la locul accidentului cu două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Asistenţă Mehedinţi, un echipaj ASAS şi altul SMURD, atât pentru acordarea ajutorului, cât şi pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Traficul rutier în zonă este restricţionat şi va reveni la normal după ce autovehiculele vor fi îndepărtate de pe carosabil, iar valorile bancare aflate în autovehicul avariat vor fi transferate în altul.