BANI pentru VOUCHERELE DE VACANŢĂ nefolosite

Publicat: Miercuri, 27 Martie 2019 05:55 // Actualizat: Miercuri, 27 Martie 2019 08:53 // Sursa: romaniatv.net

Angajatii care nu folosesc voucherele de vacanta pe care le primesc de la stat ar putea primi contravaloare lor in vani sau in tichete de masa. Aceasta este propunerea unui deputat ALDE.

Un studiu GfK arată că tichetele valorice reprezintă un instrument de motivare foarte popular în rândul angajaţilor, dintre acestea bonurile de masă fiind cele mai apreciate.

„La Articolul 24, alineatul 1, se introduce două litere, a și b, cu următorul cuprins: Voucherele de vacanță sunt bilete de valoare care se acordă angajaților pentru acoperirea unor cheltuieli ocazionale de efectuarea concediului în regim de turism intern. (litera b) În cazul în care voucherele de vacanță nu au fost utilizate, angajatorul se obligă să ofere contravaloarea în bani sau în tichete de masă”, se arată în proiectul depus de către deputatul ALDE Alexandru Băișanu.

Peste un milion de salariaţi din sectorul bugetar au beneficiat anul trecut de vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mar 13:18
Răspunde | Votează email 0 email
TOADER ANICA
BUNA ZIUA . In anul 2018 nu am folosi voucherele de vacanta ale sotului. In decembrie 2018 sotul a decedat eu pot sa folosesc aceste vouchere, stiu ca sunt valabile pana in mai 2019. va multumesc . astept raspunsul d-stra.
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 10 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H