Bănicioiu: Mircea Miclea nu și-a explicat propriile acuzații de plagiat

Deputatul PSD, Nicolae Bănicioiu spune că PDL, prin oamenii numiți de Funeriu în cadrul CNATDC,  încearcă să forțeze un verdict în cazul acuzațiilor false de plagiat aduse premierului Victor Ponta.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 08:37
Bănicioiu: Mircea Miclea nu și-a explicat propriile acuzații de plagiat

”Oamenii impuși de Funeriu în Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare ascultă ordinele de partid și încearcă să forțeze un verdict în cazul acuzațiilor false aduse premierului Ponta.

Este absurd ca Mircea Miclea, care nu a lămurit deloc acuzațiile de plagiat ce i-au fost aduse chiar de Evenimentul Zilei în urmă cu câțiva ani, să se pronunțe asupra acuzațiilor aduse lui Victor Ponta. Mai mult, Mircea Miclea se face deja vinovat de ante-pronunțare, alături de Marius Andruh. Așa ceva este inacceptabil. PDL a târât structurile pe care controlează într-un război politic.

Niciunul dintre membrii acestui Consiliu nu este specialist în drept. PDL este disperat și asta se vede din modul în care au ajuns să folosească instituțiile împotriva adversarilor politici. Desființarea unei astfel de comisii politice este normală” a spus Nicolae Bănicioiu.