Banii găsiţi de un bătrân din Iaşi, revendicaţi. Vezi cine este cel care a pierdut o avere într-un magazin

Un pensionar păşcănean a revendicat suma de bani consistentă găsită în urmă cu două zile în faţa unui magazin. Poliţiştii verifică imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a conforma spusele bărbatului.

RomaniaTV.net
08 dec. 2016, 08:51
Banii găsiţi de un bătrân din Iaşi, revendicaţi. Vezi cine este cel care a pierdut o avere într-un magazin

Situaţie neobişnuită la Iaşi, acolo unde un pensionar care a găsit suma de aproape 16.000 de lei la un supermarket şi i-a predat Poliţiei. Un bărbat din Paşcani susţine că banii sunt ai lui, însă oamenii legii nu îl cred. Bărbatul în vârstă de 65 de ani s-a prezentat miercuri dimineaţă la poliţie şi a spus că el este cel care a pierdut banii în supermarket.

Suma de 15.900 lei a fost găsită de un ieşean în vârstă de 69 de ani, din Iaşi. Cel care a pierdut banii a precizat poliţiştilor că a venit cu autoturismul la Iaşi pentru a face cumpărături şi a pus banii într-o pungă, doar ca să nu-i lase acasă. Banii au fost adunaţi din pensii.

„Poliţiştii au preluat imaginile din supermarket şi le analizează pentru a vedea dacă persoana care s-a prezentat la poliţie să revendice banii, îi aparţin”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Cel care a găsit banii şi i-a predat poliţiei se numeşte Ioan Cernuşcă. Acesta se afla luni la orele amiezii în magazin când a găsit banii. Imediat, acesta a mers la reprezentanţii magazinului care au anunţat clienţii de găsirea sumei de bani. Pentru că nu s-a prezentat nimeni, ieşeanul s-a prezentat ieri la Secţia 1 Poliţie din cartierul Dacia unde a predat suma de bani găsită.