Banii l-au TRANSFORMAT. Vezi ce s-a întâmplat cu un bărbat după ce a câştigat MILIOANE de EURO la loto

Un bărbat din judeţul Iaşi, care în 2008, a câştigat aproape patru milioane de euro la loto a avut parte numai de necazuri după ce a câştigat premiul fabulos. Banii l-au transformat şi s-a implicat în mai multe scandaluri. Unui dintre ele i-a adus şi o condamnare la închisoare.

23 oct. 2013, 13:56
Banii l-au TRANSFORMAT. Vezi ce s-a întâmplat cu un bărbat după ce a câştigat MILIOANE de EURO la loto

Mihai Cazacu, un bărbat din Iaşi, a câştigat la Loto 3,8 milioane de euro în urmă cu cinci ani. Şi-a construit o vilă impunătoare de peste 400 de metri pătraţi în Târgu Frumos, şi-a cumpărat două maşini de lux şi a investit bani în firma de construcţii pe care o deţinea.

Deşi înainte de a câştiga la loto era un om liniştit şi un familist convins, banii au început să-l schimbe încet-încet. A început să intre în tot felul de belele şi scandaluri. A fost prins beat la volan şi deşi a recunoscut că a băut, a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Ba mai mult, a facut scandal şi chiar a fost la un pas de a lovi un poliţist.

După acest incident, scandalurile au început să se ţină lanţ. Câştigătorul la loto a ajuns să se bată cu prietenii din cauza banilor. Potrivit România TV, una dintre ispravile milionarului ieşean s-a petrecut în anul 2010 pe când acesta petrecea împreună cu şase prieteni într-un local de lângă Târgu Frumos. Bărbaţii au consumat ore în şir alcool după care s-au luat la bătaie. S-au lovit cu pumnii şi picioarele, iar scandalul a fost aplanat de politisti.

Acest conflict i-a adus milionarul o condamnare la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru încăierare.

Citeşte şi: Report de la Categoria I la LOTO 6/49, de 4 milioane de lei