Banii lui Boldea, blocaţi de procurorii DIICOT. Vezi ce AVERE avea Boldea în garaj

Cu o zi înainte să plece din ţară, Mihail Boldea a virat în conturile tatălui şi fratelui său suma de 185.000 de euro, informează România TV. Întreaga sumă a fost blocată de DIICOT. Procurorii au pus sechestru şi pe imobilele deputatului.

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 13:52
Banii lui Boldea, blocaţi de procurorii DIICOT. Vezi ce AVERE avea Boldea în garaj

Procurorii DIICOT au efectuat vineri percheziţii la Galaţi în cazul Boldea. În timpul percheziţiei dintr-un garaj din zona Portului Galaţi, care îi aparţinea lui Boldea, procurorii au ridicat mai multe probe pe care le-au sigilat în prezenţa martorilor, după care le-au încărcat în maşina Jandarmeriei şi au părăsit locaţia. Printre bunurile ridicate de anchetatorii se află două ceasuri de valoare, camere video, aparate foto, maşini de spălat, foarte multe anvelope, un laptop, foarte multe cd-uri şi zeci de documente care ar conţine informaţii utile în anchetă.

Procurorii au instituit sechestru asigurător pe conturile a doi co-inculpaţi din dosarul în care Mihail Boldea este acuzat de înşelăciune, conturi în care deputatul virase, cu o zi înainte de a pleca din ţară, 185.000 de euro, potrivit unor surse judiciare.