Banii, motivul pentru care Stephan Pelger și-a luat viața? Alexandru Ciucu face dezvăluiri: „Îmi spunea că este foarte dificil, financiar vorbind”

Banii, motivul pentru care Stephan Pelger și-a luat viața? Majoritatea vedetelor sunt șocate și devastate de moartea designerului, care a fost găsit spânzurat în casă. Alexandru Ciucu a sperat inițial că vestea este doar un zvon fals, însă când a aflat că e reală, a fost profund afectat de tragedie.

09 iun. 2023, 09:55
Banii, motivul pentru care Stephan Pelger și-a luat viața? Alexandru Ciucu face dezvăluiri: „Îmi spunea că este foarte dificil, financiar vorbind”
Banii, motivul pentru care Stephan Pelger și-a luat viața?

Banii, motivul pentru care Stephan Pelger și-a luat viața? Prietenii apropiați ai designerului erau conștienți că acesta trecea prin perioade dificile, dar sperau că se află pe drumul spre vindecare. Alexandru Ciucu mărturisește că, la un moment dat, Pelger i-ar fi spus că îi era geru din punct de vedere financiar.

Banii, motivul pentru care Stephan Pelger și-a luat viața?

Când am aflat de această veste tristă, am sperat că este un fake news. Este o veste care ne dă peste cap. Stephan m-a ajutat foarte mult, am terminat un master la Paris și am avut nevoie pentru un examen de un interviu cu un designer român și el a fost foarte drăguț, m-a ajutat foarte mult.

Sunt dat peste cap, nu știu ce să spun. Acum ceva vreme discutam despre afacerile noastre, el îmi spunea, pe vremea aceea, că este foarte dificil, financiar vorbind. Nu spun că acesta ar fi fost un motiv pentru care să se fi întâmplat lucrurile acestea. Nu pot să vă spun dacă își urma sau nu tratamentul pentru depresie.”, a declarat Alexandru Ciucu la Antena 3.

Citește și: VIDEO Șocant! Ultimele imagini cu Stephan Pelger înainte să se sinucidă! A băut 12 pahare de vin singur pe o terasă și a sudat țigările câteva ore bune! Emoțional… era o epavă!

Oana Roman, devastată după moartea lui Stephan Pelger

Cei doi nu au avut doar o relație profesională strânsă, ci și o prietenie solidă. Designerul a fost responabil de numeroase apariții spectaculoase ale vedetei. Oana Roman rămâne profund îndurerată, iar amintirile și colaborările lor vor fi mereu în inima ei.

Mi-au trebuit câteva ore să pot procesa că nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum să mă gândesc că nu mai ești aici. Ultimele noastre poze de la ziua ta, de la evenimentele tale și ultima poză, rochia divină pe care mi-ai făcut-o acum peste 15 ani. Am avut două rochii perfecte în viața asta până acum.

Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta bej, creată de tine @stephanpelger. Amândoi ați plecat și nu știu cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus acolo cu siguranță. Drum lin dragul meu drag. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe Facebook.