Banii n-aduc fericirea: Cum au schimbat RADICAL 148 de MILIOANE de EURO un CUPLU care a câştigat la loterie

Doi britanici care au câştigat aproape 148 de milioane de euro la Loteria europeană s-au despărţit. Banii le-au schimbat viaţa într-un mod neaşteptat, tocmai atunci când credeau că vor trăi împreună fericiţi până la adânci bătrâneţi.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 08:39

Adrian şi Gillian Bayford au câştigat în urmă cu 15 luni, la EuroMillions, potul cel mare, de 148 de milioane de euro. La început, nu le-a venit să creadă, apoi s-au obişnuit cu ideea de a fi multimilionari în euro şi credeau că de-atunci încolo vor trăi fericiţi şi fără griji până la adânci bătrâneţi.

Din fosta lor casă, s-au mutat într-o reşedinţă în stil georgian, mare şi frumoasă, cu tot confortul, mobilat cu piese de mobilier rafinate şi, dotat, între altele, şi cu piscină şi dispunând de o mare suprafaţă de teren, inclusiv de un teren de golf. Soţii şi-au făcut şi o adevărată „flotă” de maşini scumpe, între care Mercedes, Audi şi un Mini Cooper, model sport, dezvăluie Daily Mail.

Citeşte şi Obiceiuri îţi vor DISTRUGE cu siguranţă relaţia de cuplu

Totul a fost frumos până când soţul ar fi aflat de infidelitatea soţiei, care ar fi avut o legătură amoroasă tocmai cu grădinarul familiei, deşi atât cuplul, cât şi prietenii lui neagă acest lucru. Totuşi, unele guri rele au spus că atunci când ar aflat de această legătură, Adrian s-a înfuriat atât de rău, încât  ar fi trecut cu maşina de golf peste amantul soţiei lui, Chris Tovey, care l-a dat acum în judecată.

La pretinsul incident nu au fost martori oculari, iar lui Tovey nu i s-a rupt nici măcar un os, mai scrie tabloidul britanic.

Soţii Bayford sunt căsătoriţi de peste 9 ani. După toate acestea, ei s-au mutat acum în case separate, Gillian rămânând la conacul pe care l-au cumpărat cu 6 milioane de lire sterline, iar Adrian mutându-se într-o reşedinţă mai „modestă”, de 500.000 de lire sterline, în Suffolk, la zece minute distanţă de soţia lui, scrie Daily Mail.

Ei spun că relaţia lor s-a rupt iremediabil din cauza „imensei presiuni psihice” a fabulosului câştig la loterie, care le-a schimbat viaţa şi comportamentul. Cu toate că s-au separat, ei păstrează legăturile de familie. Au doi copii, o fetiţă de 9 ani şi un băiat de 6 ani. Dacă divorţează, Adrian şi Gillian trebuie să împartă „frăţeşte” şi câştigul la loterie.