Banner pe biserică pentru GIGI BECALI. Enoriaşii sunt îndemnaţi să se roage pentru patronul Stelei

Cu ocazia sărbătorii de Sfântul Gheorghe au avut loc slujbe speciale pentru GIGI BECALI, în mai multe biserici din ţară. Potrivit România TV, un preot din Alexandria a pus un banner imens pe biserică prin care îi îndeamnă pe credincioşi să se roage pentru latifundiarul din Pipera. Şi la penitenciarul Valu lui Traian, unde afaceristul este închis, a avut loc miercuri o slujbă specială, de ziua onomastică a lui GIGI BECALI.

23 apr. 2014, 12:58

GIGI BECALI şi-a petrecut pentru prima oară onomastica în spatele gratiilor. Era obişnuit să meargă la biserica sa de suflet, din Pipera, dar acum nu a avut voie să iasă din puşcărie. Totuşi, GIGI BECALI a avut parte miercuri de o bucurie: un preot a oficiat o liturghie specială în penitenciar.

Citeşte şi Aniversare TRISTĂ. Mama lui GIGI BECALI a împărţit BOMBOANE de ziua lui, dar şi-a luat gândul de la graţiere

În plus, la Alexandria, un preot a montat un banner imens chiar pe biserică în care îi îndeamnă pe enoriaşi să se roage pentru fratele lor, GIGI BECALI.

GIGI BECALI nu este singurul greu din fotbal care şi-a petrecut ziua în penitenciar. Fostul internaţional Gică Popescu şi fostul finanţator al echipei Rapid, George Copos, au sărbătorit la Rahova alături de colegii de celulă.