Bar din Braşov, ÎNCHIS de Protecţia Consumatorului. Clienţii au reclamat faptul că acolo se consumau droguri

Nereguli grave într-un bar din Braşov. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit că funcţiona de 6 luni fără autorizaţie, iar clienţii au reclamat că acolo se consumau droguri. Inspectorii OPC au verificat şi târgurile organizate în oraş şi au descoperit pâine expirată, carne fără acte de provenineţă şi dulciuri cu nereguli.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 12:31
Bar din Braşov, ÎNCHIS de Protecţia Consumatorului. Clienţii au reclamat faptul că acolo se consumau droguri

Barul era deschis de şase luni fără autorizaţie de funcţionare, ceea ce ar fi putut duce oricând la prodecerea unei tragedii. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului l-au verficat în urma mai multor plângeri din partea clienţilor şi a vecinilor.

Protecţia Consumatorului a primit mai multe reclamaţii privind barul respectiv, obiectul acesora fiind de la servicii neconforme şi probleme de calitate pana la chestiuni de natură penală, precum acte de vandalism sau consum de stupefiante şi substanţe interzise.

Citeşte şi Reclamaţie inedită la OPC: O vânzătoare a refuzat un muşteriu ce venise cu 2 kg de monezi să le schimbe

Inspectorii de la Protecţia consumatorilor au verificat şi târgurile din oraş. Ei au găsit nereguli la pâine şi cu casele de marcat.Inspectorii au mai găsit carene care nu avea actele de provenienţă şi nici termen de valabiltate sau dulciuri de casă cu coloranţi în exces sau neavizaţi.

Citeşte şi Cele mai trăsnite reclamaţii de la protecţia consumatorului. Nu te mai poţi opri din râs