Barack Obama a mâncat carne de câine

Preşedintele SUA, Barack Obama, a consumat carne de câine în timpul copilăriei petrecute în Indonezia. Dezvăluirea este parte a informaţiilor compromiţătoare publicate de taberele adverse în perspectiva alegerilor prezidenţiale programate în noiembrie în SUA.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 14:27
Barack Obama a mâncat carne de câine

Democraţii îl acuzaseră de curând pe favoritul republican Mitt Romney că, în 1983, îşi transportase câinele, într-o cuşcă, pe plafonul maşinii, din Boston până în Canada. Tabăra republicană ripostase afirmând că faptele se petrecuseră când Romney era copil.

De data aceasta însă, şi tabăra democrată a fost nevoită să invoce acelaşi argument, cel potrivit căruia Obama mâncase carne de câine când era copil.

Publicaţia The Daily Caller a reamintit că, în memoriile intitulate „Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance”, Barack Obama dezvăluise că mâncase carne de câine în Indonezia, când era copil, împreună cu tatăl său vitreg, Lolo Soetoro. „Împreună cu Lolo, (…) am gustat carne de câine (tare), carne de şarpe (şi mai tare)”, scria Obama.

Obama a locuit în Indonezia în perioada 1967 – 1971, de la vârsta de şase până la zece ani.