Barack Obama, către studenţi: „Nu huiduiţi, votaţi!” VIDEO

Barack Obama a făcut o vizită la Universitatea din Colorado, în campania sa pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, unde i-a îndemnat pe studenţii să "voteze, nu să huiduie".

RomaniaTV.net
03 sept. 2012, 11:29

Înainte să se adreseze miilor de studenţi, Obama s-a oprit să-i salute pe clienţii unui restaurant. Apoi a ajuns la universitate, unde a vorbit despre ideile contracandidatului său, republicanul Mitt Romney.

„Nu huiduiţi, votaţi! În ciuda tuturor încercărilor cărora le facem faţă în acest secol, ceea ce ei au oferit în cele trei zile a fost un plan care se potriveşte mai bine secolului trecut. A fost o reluare”, a declarat preşedintele SUA, Barack Obama.

Deşi discursul său a fost întrerupt de huiduieli, Obama i-a rugat pe studenţi să meargă la vot.

„Colorado, am ajuns prea departe ca să ne întoarcem. Avem de creat mai multe locuri de muncă, avem de generat mai multă energie regenerabilă, avem de trimis mai mulţi tineri la colegiu, avem de angajat mai mulţi profesori, avem de construit mai multe şcoli bune, mai avem de încheiat un singur război, mai avem trupe care trebuie aduse acasă, veterani de care trebuie să avem grijă, avem mai multe uşi care trebuie deschise pentru fiecare persoană care vrea să muncească. Din aceste motive, vă cer un al doilea mandat”, a mai declarat preşedintele Americii.

Obama se pregăteşte acum pentru Convenţia Naţională Democratică, care va începe mâine în Carolina de Nord, şi unde va fi numit oficial să intre în cursa pentru Casa Albă.


loading...
Partenerii noștri