Barack Obama i-a cântat o serenadă fiicei lui Malia care a împlinit 18 ani chiar de Ziua Americii

Preşedintele american Barack Obama a arătat că poate fi un tată obişnuit pentru copiii lui. El i-a cântat o serenadă Maliei, fiica lui cea mare, care a împlinit 18 ani chiar de Ziua Americii.

05 iul. 2016, 15:02

Şeful de la Casa Albă i-a cântat Maliei, care împlinea 18 ani, o serenadă, mai exact o variantă în stil propriu a celebrei urări „Happy Birthday”.

Malia Obama a împlinit 18 ani în data de 4 iulie, de Ziua Americii, iar la petrecerea de la Casa Albă, el a profitat de coincidenţă şi i-a dedicat fiicei sale melodia.

Obama a urcat pe scenă şi a declarat că a ţinut neapărat ca, prin gestul lui, a vrut astfel să o mai îmbrăţişeze o dată înainte ca noaptea petrecerii să se sfârşească.

„Întâmplarea face că sărbătorim ziua de naştere a ţării noastre în aceeaşi zi în care s-a născut fiica mea cea mare, Malia…  Aşa că… Un „La Mulţi ani” rapid pentru Malia!”, a spus Obama, potrivit România TV.

Chiar dacă talentul preşedintelui Americii nu a fost comparabil cu cel al vedetelor din lumea muzicii, Malia a fost impresionată de gestul tatălui ei şi i s-a alăturat pe scenă, unde l-a îmbrăţişat şi sărutat în faţa tuturor. 

„Mulţumesc tuturor! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Dumnezeu să binecuvânteze America!”, a încheiat preşedintele. 


loading...