Barack Obama, pus într-o situaţie stânjenitoare. Vezi cum a reacţionat

Barack Obama, pus în faţa unei întâmplări incredibile. Un tânăr i-a oferit marijuana liderului de la Casa Albă în timp ce acesta din urmă se afla într-un bar. Neobişnuita întâmplare a avut loc după ce Washington-ul a devenit al doilea stat american unde s-a legalizat vânzarea marijuanei.

10 iul. 2014, 06:55
Barack Obama, pus într-o situaţie stânjenitoare. Vezi cum a reacţionat

„Vreţi să fumaţi aşa ceva?”, asta a fost întrebat preşedintele Barack Obama în timp ce s-a întâlnit la o bere, într-un bar din Denver, cu guvernatorul din Colorado, primul stat american care a legalizat marijuana. Liderul de la Casa Albă a râs când a auzit întrebarea şi a refuzat oferta. În trecut, Obama a recunoscut că a fumat marijuana, pe când era în liceu.

În statul Washington, oamenii au stat la cozi uriaşe înainte deschiderii în premieră a celor 25 de magazine de unde au putut cumpăra legal marijuana în scop recreaţional. Cale Holdsworth, de 29 de ani, a fost prima persoană care a cumpărat marijuana dintr-un magazin care comercializează stupefiantul.

Citeşte şi Obama: „Am candidat pentru al doilea mandat la Casa Albă pentru a ţine agenţii secreţi pe urmele fetelor mele”

Americanii spun că au asistat la un eveniment istoric.

Statulul american se îmbogăţeşte de pe urma acestor magazine după ce a impus taxe de 25% în acest sector comercial. Statul Colorado încasează deja taxe în valoare de câteva milioane de dolari pe lună din acest comerţ.

Citeşte şi: Cum a cucerit-o Barack Obama pe Michelle la prima lor întâlnire