Barack Obama şi-a sărbătorit ziua de naştere la golf VIDEO

Preşedintele Barack Obama şi-a sărbătorit ziua de naştere jucând golf cu câţiva prieteni. O ceremonie cu fast va fi organizată pe 12 august, când va avea loc şi o strângere de fonduri pentru campania sa electorală. Vineri, liderul de la Casa Albă a glumit în faţa alegătorilor din Florida. El a spus că aşteaptă un cadou: să câştige alegerile din acest stat.

RomaniaTV.net
05 aug. 2012, 07:45
Barack Obama şi-a sărbătorit ziua de naştere la golf VIDEO

„E adevărat că voi împlini, câţi ani voi împlini? 51! Voi împlini 51 de ani. 51…”, aceasta a fost declaraţia lui Barack Obama în timpul unei vizite electorale în Florida, stat important în bătălia electorală cu republicanul Mitt Romney. Preşedintele american a glumit cu susţinătorii săi, care i-au cântat „la mulţi ani!”. „Michelle mi-a spus că arăt de 50 de ani! Nu-i rău!”, a glumit Obama.

Preşedintele SUA a declarat în faţa mulţimii că i-ar plăcea ca de ziua sa să câştige alegerile în Florida. „Dacă aş fi ştiut că o să cântaţi, aş fi pregătit un tort. Aş fi suflat în lumânări şi poate mi-aş fi pus şi o dorinţă legată de alegeri”, a adăugat acesta.

Replica adversarilor republicani nu a întârziat să apară. Ei i-au transmis preşedintelui un mesaj ironic, semnat de „un şomer”. Departamentul Muncii de la Washington a anunţat că rata şomajului a crescut la 8,3%, cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni. Şomajul şi starea economiei sunt teme importante în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.