Bărbat acuzat de proxenetism, amendat pentru că a organizat un botez cu prea mulţi invitaţi. Naşul copilului, un artist celebru VIDEO

Un bărbat de 31 de ani din Buzău a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a organizat un botez la care au participat aproximativ 250 de invitaţi, scrie News.ro. Bărbatul, tatăl micuţului creştinat, este proprietarul respectivului local. Acesta se află sub control judiciar, fiind anchetat într-un dosar de proxenetism.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 14:31
Bărbat acuzat de proxenetism, amendat pentru că a organizat un botez cu prea mulţi invitaţi. Naşul copilului, un artist celebru VIDEO

Potrivit Poliţiei Judeţene, echipe din cadrul IPJ Buzău au organizat, luni noapte, o acţiune în municipiul Buzău şi în localităţile limitrofe, pentru depistarea celor care nu respectă regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Astfel, poliţiştii au descins în localitatea Merei, unde se desfăşura evenimentul la care fuseseră invitate 250 de persoane.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate – prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Maria Vrapciu, potrivit sursei citate.

Citeşte şi Câţi bani a luat statul pe fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă

Bărbatul a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, iar invitaţii au plecat. Florin Salam dar și alți colegi de breaslă ai nașului urmau să cânte în cadrul evenimentului, dacă poliţiştii nu le-ar fi deturnat planurile.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul se află sub măsura preventivă a controlului judiciar într-un dosar de proxenetism. Astfel, au fost informate autorităţile competente pentru a dispune în consecinţă.

Naşul micuţului este cântăreţul de manele Adrian Minune.