Bărbat alergat pe stradă, încătuşat şi amendat pentru că nu a respectat prevederile Ordonanţei Militare nr. 3 VIDEO

Un bărbat din Deva s-a ales cu o amendă de 1.600 lei în contextul instituirii carantinei în România ca urmare a epidemiei de coronavirus. Bărbat a fost alergat pe stradă şi încătuşat de poliţişti, după ce a refuzat să se legitimeze.  

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 16:21
Bărbat alergat pe stradă, încătuşat şi amendat pentru că nu a respectat prevederile Ordonanţei Militare nr. 3 VIDEO

Poliţiştii Biroului Ordine Publică au amendat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Deva, care a refuzat să se legitimeze. A încercat să fugă, însă a fost prins de poliţişti, care au alergat după el pe Bulevardul Decebal. Bărbatul a fost imobilizat cu ajutorul Poliţiştilor de la Rutieră şi condus la secţie.

„Pentru refuzul legitimării, proferarea de injurii şi cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor (Legea 61/1991), dar şi pentru că nu avea asupra sa documentele prevăzute de Ordonanţa Militară nr. 3, bărbatul a primit amenzi în cuantum total de 1.600 de lei”, a declarat comisarul şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

„Nu am făcut nimic. Eu mă duc să-mi plătesc chiria şi ei fug după mine ca nebunii”, ţipa bărbatul după ce a fost încăţuşat.