Bărbat amendat după ce a mâncat într-un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis

Un bărbat a fost amendat după ce a mâncat într-un restaurant din Suceava, apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis. Localul este chiar vizavi de IPJ Suceava.

01 feb. 2021, 15:07
Bărbat amendat după ce a mâncat într-un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis
Bărbat amendat după ce a mâncat într-un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis

Bărbat amendat după ce a mâncat într-un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis şi nu sunt astfel respectate măsurile de prevenire a Covid-19. S-a întâmplat la Suceava. Restaurantul este chiar vizavi de IPJ Suceava.

Bărbat amendat după ce a mâncat într-un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un bărbat că restaurantul situat chiar peste drum de sediul IPJ Suceava este deschis și nu sunt astfel respectate măsurile de prevenire a Covid-19, scrie Obiectiv de Suceava, citat de ştiripesurse.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, în restaurant se mai aflau aproximativ 10 persoane, pe terasa localului se mai aflau două persoane care au recunoscut că au fost și ele înăuntru, iar în fața restaurantului era un bărbat în stare de ebrietate care a refuzat să se legitimeze și a adresat jigniri oamenilor legii.

Polițiștii l-au găsit apoi pe cel care a sunat la 112, acesta a recunoscut, la rândul lui, că a mâncat și el în interiorul restaurantului înainte de a ieși să reclame faptul că acesta e deschis.

Citeşte şi Grav accident în Suceava, provocat de un adolescent băut care a furat maşina părinţilor. Prietenul său, la un pas de moarte

Amenzile date de poliţişti

Administratorul restaurantului a fost amendat cu 1.000 de lei, iar bărbatul care a sunat la 112  a primit o amendă în valoare de 500 de lei pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere și nu și-a putut motiva astfel prezența după ora 23.00.

Bărbatul din fața restaurantului a fost amendat cu 500 de lei pentru refuz de legitimare și încă 500 de lei pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere.

Restul persoanelor au primit doar câte un avertisment.

Fiul lui Radu Mazăre, amendat după şi-a serbat ziua de naştere într-un local din Mamaia încălcând măsurile anti-COVID

Citeşte şi Fiul lui Radu Mazăre, infectat cu coronavirus

Fiul fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, Răducu, a fost amendat de poliţişti cu suma de 1.000 de lei pentru că şi-a serbat ziua de naştere într-un local din Mamaia, încălcând măsurile anti-COVID.

Fiul lui Radu Mazăre a făcut petrecere mare de ziua lui în ciuda pandemiei de coronavirus. Răducu Mazăre şi-a serbat ziua de naştere în prezenţa a peste 20 de persoane într-un local din staţiunea Mamaia fără a ţine cont de restricţiile anti-COVID.

Petrecerea a avut loc duminică, în jurul orei 21.30. La evenimentul monden au ajuns şi poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia care au împărţit amenzi.

“Având în vedere actualul context epidemiologic, precum şi reglementările legale în vigoare, prin care se menţine interdicţia desfăşurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, se arată în comunicat IPJ Constanţa, citat de news.ro.

Fiul lui Radu Mazăre, Răducu, a fost infectat cu noul coronavirus în septembrie anul trecut. După mai multe zile în spital. fiul lui Radu Mazăre a fost externat urmând tratamentul acasă.