Bărbat arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea peste un kilogram şi jumătate de marijuana

Un bărbat a fost arestat după ce a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT Galaţi în timp ce încerca să vândă peste un kilogram şi jumătate de marijuana în municipiul Adjud.

29 mart. 2017, 10:48
Bărbat arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea peste un kilogram şi jumătate de marijuana

Bărbatul a fost surprins în flagrant luni, de către procurori ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, în timp ce încerca să vândă 1.638 de grame de marijuana în municipiul Adjud, judeţul Vrancea, potrivit unui comunicat al DIICOT.

„Cu ocazia efectuării percheziţiei la locuinţa fără forme legale a inculpatului a fost găsită şi ridicată cantitatea de 227 de grame de marijuana precum şi un cântar de mare precizie destinat porţionării drogurilor”, se arată în comunicat.

Marţi, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Văscăuţanu Gheorghe-Vasile, ulterior acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalul Galaţi.

Citeşte şi Guvernul canadian va legaliza marijuana până la 1 iulie din 2018