Bărbat arestat preventiv după ce şi-a bătut soţia şi a încercat să-i scoată un ochi. Femeia este internată în spital

Caz şocant în Giurgiu. O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de soţ. După ce a lovit-o, bărbatul a încercat să-i scoată un ochi. Soţul femeii a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi magistraţii au decis arestarea lui pentru 29 de zile.

23 aug. 2022, 14:50
Bărbat arestat preventiv după ce şi-a bătut soţia şi a încercat să-i scoată un ochi. Femeia este internată în spital

Un bărbat din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a bătut soţia şi a încercat să-i scoată un ochi, folosind o cheie sau brelocul de la aceasta.

Citeşte şi: VIDEO – Momentul în care o statuetă cade peste un copil de 7 ani în sediul Primăriei Capitalei, filmat de camere de supraveghere

Incidentele au avut loc în seara zilei de sâmbătă, 20 august, în municipiul Giurgiu. Femeia de 33 de ani a sunat disperată la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutor, spunând că a fost agresată de soţul ei.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că, la data de 20 august a.c., ora 21.30, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi agresat-o fizic şi ar fi încercat să introducă un obiect în ochi soţiei sale. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunţat Poliţia Giurgiu.

Surse judiciare citate de News.ro au spus că obiectul pe care bărbatul a încercat să i-l bage în ochi soţiei sale este o cheie sau brelocul de la chei, femeia nefiind capabilă să explice clar cu ce a fost agresată.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel, tot în spital, sub tratament. Care e starea de sănătate a marelui actor