VIDEO – Momentul în care o statuetă cade peste un copil de 7 ani în sediul Primăriei Capitalei, filmat de camere de supraveghere

Băiețelul de 7 ani peste care a căzut o statuetă în sediul Primăriei Capitalei are un traumatism cranian, iar starea lui este critică. În prezent, este internat în secţia de ATI de la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu".

23 aug. 2022, 13:02
VIDEO – Momentul în care o statuetă cade peste un copil de 7 ani în sediul Primăriei Capitalei, filmat de camere de supraveghere

Momentul în care o statuetă cade peste un copil de 7 ani în sediul Primăriei Capitalei a fost filmat de o cameră de supraveghere din sediul instituţiei publice.

Între timp, băiatul de 7 ani este internat în stare gravă în secţia de ATI de la Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu”. Copilul a suferit un traumatism cranian după ce o statuetă a căzut pe el. Băiatul se afla în sediul primăriei alături de tatăl lui. La un moment dat, copilul s-a căţărat pe un piedestal aflat în holul principala al Primăriei Capitalei şi pe care era aşezată o coloană decorativă.

Pe imagini se vede copilul care se urcă, având mâinile pe coloană, aceasta se mişcă, iar copilul coboară. Imediat coloana se păbuşeşte spre el, iar în imagini se vede cum micuţul întinde mâinile încearcând să ţină statueta, dar că aceasta cade peste el.

Angajații primăriei au sunat la 112, iar o ambulanță a venit în câteva minute. Copilul era conștient cand a fost preluat de medici.

Citeşte şi: Încă un accident mortal în România! Sunt șase victime, printre care și un copil

Copilul a fost dus la spitalul Grigore Alexandrescu din capitală. Polițiștii au făcut investigații pentru a afla cum a fost posibil acest incident. O ancheta proprie face si Primaria Capitalei, pentru a se stabili în ce condiții s-a produs incidentul. Tatăl copilului este în stare de şoc şi nu a putut fi audiat.