Bărbatul ARS, descoperit de un trecător pe o stradă din Bucureşti, a fost identificat VIDEO

Un bărbat cu arsuri grave pe aproape toată suprafaţa corpului a fost găsit, miercuri dimineaţă, pe o stradă din Bucureşti, în zona Podului Constanţa. Trecătorul care l-a observat a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi SMURD. Potrivit medicilor care i-au acordat primul ajutor, şansele de supravieţuire sunt minime. Poliţiştii au găsit în apropierea locului unde a fost găsit bărbatul a fost găsită o geantă cu acte, un telefon şi o sumă de bani. Bărbatul lucra ca instalator la Monitorul Oficial.

RomaniaTV.net
03 iul. 2013, 05:41
Bărbatul ARS, descoperit de un trecător pe o stradă din Bucureşti, a fost identificat VIDEO

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul găsit ars, miercuri dimineaţă, în stare gravă, lângă Casa Presei Libere din Bucureşti, după ce au găsit o geantă în care se aflau mai multe documente şi telefonul mobil al acestuia. Potrivit surselor citate, anchetatorii au stabilit că bărbatul are 46 de ani, lucra ca instalator la Monitorul Oficial şi este cunoscut ca având probleme psihice. Cazul a fost preluat de ofiţerii Serviciului Omoruri.

Bărbatul care a descoperit persoana arsă miercuri dimineaţă a sunat la 112. La scurt timp mai multe ambulanţe şi-au făcut apariţia la locul respectiv, la fel ca şi poliţiştii secţiei 5 din Capitală.

Poliţiştii bucureşteni ai Serviciului Omoruri au stabilit că bărbatul şi-a dat singur foc, încercând să se sinucidă, informează oficiali din Poliţia Capitalei.

Rogoz lipsea de acasă încă de marţi seară.