Bărbat băgat în comă de un vecin deranjat de fumul de ţigară

Un bărbat a fost bătut cu bestialitate până a intrat în comă, din cauza fumului de ţigară. Un vecin nervos a intrat peste el în casa şi l-a luat la pumni şi picioare de faţă cu fetiţa sa de 4 ani, apoi a trântit peste el un dulap. Totul pentru că victima fumase pe scara blocului.

14 ian. 2017, 07:16
Bărbat băgat în comă de un vecin deranjat de fumul de ţigară

Scandalul a avut loc într-un cartier din Brașov. Bărbatul ieşise împreuna cu un prieten pe scară pentru a fuma.  După ce şi-a terminat ţigara, acesta a intrat în apartament împreună cu musafirul său.

Enervat că pe scara blocului era fum, un vecin a dat buzna în casa omului şi a început să-l bată cu bestialitate. Când a văzut că gluma se îngroaşă, musafirul a plecat. La fel a făcut şi vecinul bătăuş, povestesc ecinii.

Agresorul nu a ţinut cont că în casă se afla şi fetiţa de doar patru ani a victimei. Micuţa a asistat speriată la scena înfiorătoare. Un alt vecin a sunat la 112 după ce a auzit o bubuitură puternică. Acesta a mers să vadă ce s-a întâmplat. Bărbatul l-a găsit pe vecinul său plin de răni, cu un dulap metalic pus peste el.

Vicitma se află în stare gravă la spital, iar vinovatul a fost arestat pentru vătămare corporală.

Scos din minți pentru că era fum pe scara scării, un vecin a dat buzna în casa omului căruia i-a aplicat zeci de pumni. Speriat, musafirul a plecat când a văzut că gluma se îngroașă. La fel a făcut și bătăușul, povestesc vecinii.

Citeşte şi Un bărbat a murit după ce a căzut într-o turbină eoliană, în judeţul Vaslui