Bărbat bătut cu bestialitate pentru un briceag şi 60 de lei

Un bărbat a fost bătut cu bestialitate de doi tineri din Vaslui pentru un briceag și 60 de lei. Victima a zăcut o noapte întreagă într-o baltă de sânge. Medicii spun că starea lui de sănătate este critică. Agresorii au fost prinși și arestați preventiv pentru tâlhărie, estnews.ro.

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 07:17
Bărbat bătut cu bestialitate pentru un briceag şi 60 de lei

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost lovit cu pumnii și picioarele până când a fost lăsat inconștient într-o baltă de sânge în mijlocul drumului de doi tineri, după ce a refuzat să le dea de bunăvoie ceea ce avea în buzunare. Tâlhăria a avut loc pe un drum din Pușcași, în timp ce victima se îndrepta spre casă. Ulterior, atacatorii, doi tineri în vârstă de 17 ani, respectiv 18, i-au luat un briceag și cei 60 de lei pe care victima îi avea în buzunar.

După ore bune de agonie, victima a reuşit să se ridice şi să ajungă la prima casă din apropiere pentru a cere ajutor. Bărbatul tâlhărit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu numeroasele leziuni şi o fractură de piramidă nazală.

Cei doi agresori au fost identificaţi şi după ce i-au reţinut, magistraţii Judecătoriei Vaslui au decis arestarea lor sub acuzația de tâlhărie calificată.