Bărbat care aducea droguri din Germania pentru a le vinde în Bucureşti, reţinut

Un bărbat care aducea droguri din Germania pentru a le vinde consumatorilor din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc. Poliţiştii şi procurorii au percheziţionat locuinţa sa, fiind descoperite peste 2.600 de comprimate de ecstasy.

RomaniaTV.net
13 feb. 2019, 12:38
Bărbat care aducea droguri din Germania pentru a le vinde în Bucureşti, reţinut

„La data de 13.02.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 ore a inculpatului C. A.- S., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, a anunţat, miercuri, DIICOT.

Procurorii precizează că, marţi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov au făcut o percheziţie pe raza municipiului Bucureşti, la domiciliul inculpatului.

„Au fost descoperite şase pachete învelite în material plastic şi staniol, precum şi două pungi, în interiorul cărora au fost identificate 2652 comprimate de MDMA care au fost achiziţionate de către inculpat din Germania, în vederea comercializării către consumatori din Bucureşti”, a mai precizat DIICOT.

Bărbatul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.