Bărbat care ar fi trebuit să stea în carantină, prins băut şi fără permis în trafic

Un bărbat din Buzău, care ar fi trebuit să stea în izolare, a fost prins de poliţişti băut şi fără permis de conducere. Procurorii au deschis dosar penal în acest caz. 

26 iun. 2020, 07:17
Bărbat care ar fi trebuit să stea în carantină, prins băut şi fără permis în trafic

Potrivit procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, bărbatul a fost prins în trafic de poliţişti şi oamenii legii au constatat că nu are permis de conducere, dar şi că se afla sub influenţa alcoolului. În urma verificărilor făcute, poliţiştii au aflat şi că bărbatul trebuia să fie în izolare la domiciliu.

Cazul a ajuns astfel la procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, care au înregistrat cauză penală având ca obiect infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi zădărnicirea combaterii bolilor .

„S-a reţinut faptul că, la data de 21.06.2020, organele de poliţie au depistat, în trafic, pe raza municipiului Buzău, o persoană care conducea un autoturism fără permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice; totodată, s-a stabilit că, la acea dată, persoana în cauză ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu. Cercetările penale în cauză vor fi efectuate, cu celeritate, de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău”, au transmis, vineri, procurorii din Buzău. 

Citeşte şi Focare de coronavirus la două centre pentru copii ale DGASPC Buzău. Şapte angajaţi au fost contaminaţi