Focare de coronavirus la două centre pentru copii ale DGASPC Buzău. Şapte angajaţi au fost contaminaţi

Publicat: Joi, 25 Iunie 2020 15:07 // Actualizat: Joi, 25 Iunie 2020 15:07 // Sursa: romaniatv.net

Direcţia de Sănătate Publică Buzău a declarat două noi focare de coronavirus în judeţul Buzău, la două centre pentru copii aflate însubordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, anunţă News.ro.

Un număr de 7 persoane, angajate la două unităţi din subordinea DGASPC Buzău, au fost confirmate cu coronavirus. Şase dintre acestea erau la serviciu, iar cea de-a şaptea persoană diagnosticată cu COVID 19 era în izolare la domiciliu.

Focarele sunt la Complexul de Servicii Comunitare Beceni şi la Complexulde Servicii nr. 8, Buzău.

"În urma testării periodice a personalului, în cadrul a două unităţi rezidenţiale destinate copiilor, din cadrul D.G.A.S.P.C. Buzău, trei, respectiv patru persoane angajate au fost confirmat pozitiv COVID-19. Cele două unităţi rezidenţiale şi-au organizat activitatea astfel încât să se asigure asistenţă şi îngrijire de permanenţă. Structurile menţin legătura cu Direcţia de Sănătate Publică Buzău, monitorizează îndeaproape starea de sănătate a beneficiarilor şi personalului, prin menţinerea aplicării tuturor măsurilor de prevenire şi protecţie a beneficiarilor şi a personalului, specifice pentru această perioadă", a anunţat, joi, DGASPC Buzău.

În judeţul Buzău sunt înregistrate, până joi, 467 de îmbolnăviri cu coronavirus, de la începutul pandemiei. 25 de cazuri au fost raportate joi.

Din totalul bolnavilor cu COVID-19, 250 s-au vindecat iar 10 au decedat, aceştia având şi alte afecţiuni.

Citeşte şi: BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 25 IUNIE. 460 de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. Cel mai mare număr din ultimele 2 luni

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Buzău coronavirus DGASPC focar
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H