Bărbat care şi-a UCIS şi TRANŞAT concubina, condamnat la 21 de ani de închisoare

Bărbatul care în luna martie şi-a omorât şi tranşat concubina, punându-i apoi capul, mâinile şi organele într-un bidon, a fost condamnat, vineri, la 21 de ani de închisoare, de Tribunalul Constanţa, decizia nefiind însă definitivă, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
26 iul. 2013, 14:38
Bărbat care şi-a UCIS şi TRANŞAT concubina, condamnat la 21 de ani de închisoare

Magistraţii Tribunalului Constanţa l-au condamnat, vineri, la 21 de ani şi opt luni de închisoare pe Gheorghe Drăguşin, de 50 de ani, din comuna Cumpăna, acuzat de omor calificat şi profanare de morminte, după ce, la mijlocul lunii martie, şi-a omorât şi tranşat concubina.

De asemenea, el a fost obligat la plata sumei de 10.000 de euro, echivalent în lei, cu titlu de despăgubiri civile – daune morale.

Decizia instenţei nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 10 zile la Curtea de Apel Constanţa.

În 14 martie, Gheorghe Drăguşin s-a prezentat la postul de poliţie din Cumpăna şi le-a spus oamenilor legii că şi-a găsit concubina moartă în casă.

Anchetatori s-au deplasat la faţa locului şi au descoperit victima complet dezbrăcată, aşezată pe un pat. Aceasta fusese decapitată, avea braţele secţionate, iar pieptul îi fusese despicat şi organele interne scoase. Capul, mâinile şi organele interne au fost găsite într-un bidon din plastic, lângă pat.

Drăguşin le-a declarat poliţiştilor că aşa a găsit-o pe femeie şi, şocat, ar fi încercat să se sinucidă.

Potrivit anchetatorilor, Drăguşin şi-a mai înjunghiat concubina în urma cu doi ani, femeia având nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale, el fiind trimis în judecată pentru această faptă.