Bărbat căutat de poliţişti după ce a bătut şi jefuit un bătrân în scara unui bloc din Galaţi

Poliţiştii gălăţeni caută, de luni, un bărbat de 36 ani, din Galaţi, care a fost surprins de camerele de luat vederi dintr-un bloc în timp ce lovea cu violenţă un bărbat, după care i-a furat banii şi un telefon mobil.

RomaniaTV.net
15 ian. 2019, 08:28
Bărbat căutat de poliţişti după ce a bătut şi jefuit un bătrân în scara unui bloc din Galaţi

Agresiunea a fost surprinsă de camerele de luat vederi dintr-un bloc din Galaţi, iar înregistrarea video a fost postată pe Facebook de  Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor, cu comentariul „SOCANT! Talharie Galati 14 ian 2019 ora 11:52 – Autorul recidivist din Promotia Toader”.

Imaginile pot fi urmărite AICI

Cu ajutorul acestei filmări, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi a identificat autorul agresiunii în persoana unui bărbat de 36 de ani, recidivist, acesta fiind în prezent căutat de poliţişti.

Potrivit IPJ Galaţi, agresorul a atacat un bărbat în vârstă de 75 ani chiar în holul blocului în care victima locuia, agresiunea petrecându-se într-un imobil aflat în centrul oraşului Galaţi, luni, în jurul orei 11,00. După ce agresorul a lovit victima până când aceasta a rămas la pământ, a furat suma de 500 de euro şi un telefon mobil. Victima a fost transportată, cu leziuni maxilo-faciale, la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde se află şi în prezent, internată.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.