Bărbat cu arsuri pe 90% din corp după ce a încercat să stingă singur un incendiu de vegetaţie

Un bărbat de 81 de ani din satul Tegheş, judeţul Ilfov, a fost găsit cu arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului de echipajele ISU Giurgiu care au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
18 mart. 2019, 07:25
Bărbat cu arsuri pe 90% din corp după ce a încercat să stingă singur un incendiu de vegetaţie

„Am fost solicitaţi, duminică, pentru a interveni la stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată ce a cuprins aproximativ 2.500 de metri pătraţi în satul Tegheş, judeţul Ilfov. Echipajul sosit la faţa locului a găsit o victimă inconştientă, un bărbat de 81 de ani, ce prezenta arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Cei de la SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bolintin Deal au acordat primul ajutor victimei care a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov cu semne vitale. Victima a încercat să stingă incendiul de unul singur, dar a căzut în stare de inconştienţă din cauza fumului dens degajat de arderea vegetaţiei uscate”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit sursei citate, este primul caz cu victimă a unui incendiu de vegetaţie uscată la care pompierii giurgiuveni au intervenit de la începutul acestui an, punctând că cetăţenii trebuie să conştientizeze riscurile care pot apărea în cazul scăpării de sub control a unui incendiu de igienizare a terenurilor agricole prin incendiere.


loading...