Bărbat dat jos din avion la Cluj pentru că nu a vrut să poarte mască. Motivul pentru care pasagerii au aplaudat

Un incident scandalos a avut loc îtr-un avion din Cluj. Un bărbat a refuzat să poarte masca, motiv pentru care acesta a fost coborât din aeronavă.

20 oct. 2021, 10:55
Bărbat dat jos din avion la Cluj pentru că nu a vrut să poarte mască. Motivul pentru care pasagerii au aplaudat

Bărbat dat jos din avion la Cluj, pentru că a refuzat să poarte mască.  Polițiștii de la aeroportul din Cluj-Napoca au dat jos din avion un bărbat care a refuzat să poarte masca de protecție. După ce nici personalul avionului, nici poliția nu au reușit să-l convingă să-și pună masca, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l coboare din avionul care pleca spre Londra, în aplauzele pasagerilor, scrie publicația Cluj24.ro.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20.30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

Citește și: EXCLUSIV | Prima reacţie a MAI în cazul avionului contrabandiştilor ucraineni care a intrat ilegal în Romania. „Poliţia de Frontieră Română nu deţine radare pentru detectarea aparatelor. Posibila prezenţă, constatată prin zgomotul produs”
 

Imaginile pot fi urmărite aici.

„Între timp, una din însoţitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniştească, spunând că poliţia a fost sesizată şi că în curând îl vor da afara dacă va refuza în continuare să respecte legea”, a mai spus martorul.

Nici personalul avionului şi nici poliţiştii n-au reuşit să-l convingă pe bărbat să poarte masca. În cele din urmă, el a fost dat jos din avion, în aplauzele pasagerilor.

Citește și: Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano! Afaceristul Dan Petrescu și fetele unui jurnalist cunoscut, morți în tragedie. Imagini cumplite de la locul accidentului – FOTO


loading...