Bărbat de 250 kilograme, prizonier la pat. Niciun spital nu-l primeşte VIDEO

Un bărbat de 65 de ani din Capitală cântăreşte 250 de kilograme şi, până acum, a fost refuzat de toţi medicii la care a apelat. Unii i-au spus că nu au mese pe care să-l aşeze, alţii că trebuie să slăbească pentru a putea fi ajutat. Bărbatul şi soţia sa trăiesc dintr-o pensie de o mie de lei din care nu-şi permit o operaţie de micşorare a stomacului.

14 iun. 2016, 15:46
Bărbat de 250 kilograme, prizonier la pat. Niciun spital nu-l primeşte VIDEO

Un bărbat de 65 de ani din Capitală nu a mai ieşit din casă pe picioarele lui de 6 ani, iar de două luni stă numai la pat. De ruşine, bărbatul a cerut să nu i se vadă faţa. Cântăreşte, după estimările pompierilor, circa 250 de kilograme. Acum câteva luni, 12 oameni de la SMURD l-au coborât din casă pentru a-l trasporta la spital. Fără rezultat.

„Am fost la Spitalul Cantacuzino şi nu a fost dat jos deloc din maşina SMURD-ului pentru că nu au mese pentru peste 170 de kg. La alt spital, la Sfantul Ioan, după ce a citit biletele de la internare plus scrisoare de Cantacuzino, mi-au spus ca nu il poate interna nu au ce sa-i faca pana nu slabeste minim 50, 100 kg. Mi s-a dat un regim hipocaloric de 1500 calorii pe zi. E groaznic, majoritatea este pe carne, iar la pensie de 10 milioane nu ne permitem”, a declarat sotia barbatului.

Problemele bărbatului au început în anii 90. În 10 ani ajunsese să nu mai meargă aproape deloc. A încercat fel de fel de diete la care renunţa, iar apoi se îngrăşa şi mai tare.