Fetiţă de 11 ani, agresată sexual de un vecin în vârstă de 50 de ani

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din judeţul Prahova este cercetat pentru infracţiuni de agresiune sexuală şi ameninţare, după ce tatăl unei fetiţe în vârstă de 11 ani a reclamat că bărbatul ar fi pipăit-o pe copilă şi i-a cerut acesteia să se dezbrace. Bărbatul a ameninţat-o pe copilă că îi va ucide fratele, dacă nu va face tot ce îi cere. Inițial a fost lăsat liber, dar apoi a fost retinut. În telefonul individului a fost descoperit un filmulet în care o pune pe micuță să se dezbrace.

RomaniaTV.net
09 aug. 2019, 10:52
Fetiţă de 11 ani, agresată sexual de un vecin în vârstă de 50 de ani

Tatăl unei fetiţe în vârstă de 11 ani din localitatea Boldeşti Scăeni a mers la Poliţie şi a reclamat, joi după-amiază, că un vecin în vârstă de 50 de ani ar fi pipăit-o pe fetiţa de 11 ani, iar anterior, acesta ar fi pus-o pe copilă să se dezbrace, fotografiind-o în astfel de ipostaze şi ameninţând-o cu scopul de a nu spune nimic.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că dosarul este coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pentru infracţiuni de agresiune sexuală şi ameninţare.

Conform aceloraşi surse, suspectul nu are antecedente penale, iar pentru a o convinge pe fetiţa de 11 ani să nu spună nimic ar fi ameninţat-o pe aceasta că îi va omorî familia.