Bărbat decedat, adus de familie la Spitalul Victor Babeș. Soția sa murise cu o zi în urma de COVID

Un bărbat decedat în vârstă de 79 de ani a fost adus de către familie la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș. Soția lui murise cu o zi înainte din cauza infecției cu Sars-Cov2.

11 oct. 2021, 23:26
Bărbat decedat, adus de familie la Spitalul Victor Babeș. Soția sa murise cu o zi în urma de COVID

Un bărbat decedat în vârstă de 79 de ani a fost adus de trei membrii ai familiei la Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

„La poarta spitalului s-a prezentat un autoturism particular în care se aflau patru persoane, care a adus pentru evaluare un pacient în vârstă de 79 de ani, domiciliat în București și prezentat ca având o stare generală extrem de gravă, suspect COVID-19”, au declarat reprezentanții instituției.

Medicii din echipa de gardă, un infecționist și un specialist ATI, au constatat că pacientul a fost adus decedat la spital.

Personalul medical a sunat la 112, conform procedurii care se aplică în astfel de situații pentru a anunța evenimentul. La fața locului s-a prezentat un echipaj de Poliție.

În urma verificării documentelor aduse de cei care însoțeau persoana decedată s-a constatat că aceasta suferea de multiple afecțiuni neurologice și cardiovasculare cronice.

„Soția sa, cu COVID-19, decedase cu o zi înainte la un alt spital din București.

Pe baza analizei situației de fapt și a datelor existente, Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a stabilit că NU este vorba despre o moarte suspectă, trupul persoanei decedate fiind transportat la Institutul de Medicină Legală”, se mai arată în comunicat, potrivit Antena3.

Un bărbat și-a ucis fratele farmacist, pentru că ”făcea rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID-19”

Un bărbat din SUA

, pe nume Jeffrey Burnham, în vârstă de 46 de ani este acuzat că și-a ucis fratele farmacist pe soția acestuia și o altă femeie.

Americanul susține că l-a omorât pe fratele său deoarece ”făcea rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID-19”.

Potrivit raportului poliției, Jeffrey Burnham și-a ucis fratele, pe soția acestuia și o altă femeie care se afla la mai mult de 150 de kilometri depărtare.

Brian Robinette, 58, și Kelly Sue Robinette, 57, au fost împușcați în casa lor din Ellicott, în apropiere de Baltimore. O bătrână pe nume, Rebecca Reynolds, în vârstă de 83 de ani a fost găsită moartă în casa ei din Cumberland cu o seară înainte, iar mașina ei a fost furată.

Mama lui Burnham a spus poliției că acesta vrea să îl confrunte pe fratele lui farmacist în legătură cu faptul că guvernul otrăvește oamenii cu vaccinul anti-COVID-19, și că i-ar fi spus ”Brian știe ceva”.

Femeia a chemat poliția spunându-le că fiul ei afirmă că e ”urmărit de FBI”, lucru care a făcut-o să se îndoiască de stabilitatea lui mintală, potrivit NBC News, relatează Antena3.