Bărbat din Constanţa, mort în timpul examenului pentru permisul auto

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a făcut infarct chiar în timp ce dădea examenul pentru permisul auto. Tragedia s-a petrecut la Constaţa.

08 ian. 2021, 11:44
Bărbat din Constanţa, mort în timpul examenului pentru permisul auto
Bărbat din Constanţa, mort în timpul examenului pentru permisul auto

Bărbat din Constanţa, mort în timpul examenului pentru permisul auto. S-a întâmplat la intersecţia străzii Ion Raţiu cu bulevardul Mamaia.

Bărbatul de 46 de ani a început să se simtă rău şi a leşinat. Poliţistul care se afla în dreapta a reuşit să oprească maşina în siguranţă şi a sunat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze zeci de minute. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Citeşte şi Accident grav în Capitală. Trei persoane au fost rănite, după ce o ambulanţă a intrat într-o staţie de tramvai

Bărbat din Constanţa, mort în timpul examenului pentru permisul auto. Precizările Poliţiei

„Astăzi, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat se află inconștient, într-un autoturism, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că unui bărbat, de 46 de ani, în timp ce susținea examinarea practică în vederea obținerii permisului de conducere, i s-ar fi făcut rău, ulterior decedând.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Sursa foto: replicaonline