Bărbat din Iaşi, omorât cu făcăleţul de fiul lui. Tânărul a sărit ca ars pentru că îi stricase distracţia

Incident teribil în localitatea Soci, din județul Iași. Un bărbat în vârstă de 32 de ani și-a ucis tatăl cu un făcăleț, pe motiv că omul a îndrăznit să-i oprească curentul electric, pentru că asculta muzică noaptea târziu.

06 ian. 2021, 18:53
Bărbat din Iaşi, omorât cu făcăleţul de fiul lui. Tânărul a sărit ca ars pentru că îi stricase distracţia

Bărbat din Iaşi, omorât cu făcăleţul de fiul lui. Victima avea 68 de ani și tocmai se întorsese acasă atunci când s-a produs nenorocirea.

Bărbat din Iaşi, omorât cu făcăleţul de fiul lui. L-a enervat atât de rău că a oprit muzica încât l-a ucis

Acesta venise din sat de la o femeie, noaptea trecută. Era târziu, iar fiul lui de 32 de ani asculta muzică tare, așa că s-a gândit să îi dea o lecție și i-a întrerupt curentul electric. O decizie care s-a dovedit a fi fatală.

Astfel, se pare că tânărul ar fi luat un făcăleț și i-ar aplicat o lovitură puternică în cap. Rănile au fost atât de grave, încât bărbatul a murit la scurt timp. Nu este clar dacă între cei doi mai existaseră conflicte în trecut sau dacă gestul agresiv a venit pe fondul consumului de băuturi alcoolice, spune Observator.

Poliția din Iași a confirmat conflictul și decesul, însă continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs crima.

Trei surori și-au ucis tatăl care le abuza

Trei surori din Rusia și-au ucis tatăl, care le agresase sexual, fizic și mental timp de mai mulți ani. Krestina, Angelina, Maria Khachaturyan și-au omorât tatăl în urmă cu doi ani. Trupul acestuia a fost găsit într-o scară de bloc din Moscova, cu zeci de răni provocate prin înjunghiere la nivelul corpului și gâtului.

Anchetatorii au stabilit că tatăl ieșise cu puțin timp în urmă dintr-o clinică, unde urmase tratament psihiatric. El și-ar fi continuat comportamentul agresiv, iar în acea noapte fetele au plănuit crima.

L-au atacat în timp ce dormea, apoi au încercat să își provoace răni ca să pară că au fost atacate. A doua zi, au fost arestate și și-au recunoscut fapta, reiese din interogatorii.

Citeşte şi: Crimă macabră în Italia. Româncă bătută fără milă şi arsă de vie, chiar de cea mai bună prietenă. Inculpata riscă închisoare pe viaţă