Crimă macabră în Italia. Româncă bătută fără milă şi arsă de vie, chiar de cea mai bună prietenă. Inculpata riscă închisoare pe viaţă

Situaţie şocantă în Italia. O femeie din România şi partenerul său italian sunt acuzaţi într-o crimă oribilă a cărei victimă este o conaţională de a femeii. Inculpaţii riscă pedeapsa cu închisoare pe viaţă.

14 dec. 2020, 14:00
Crimă macabră în Italia. Româncă bătută fără milă şi arsă de vie, chiar de cea mai bună prietenă. Inculpata riscă închisoare pe viaţă

Crimă macabră în Italia. Margareta Bufa şi partenerul acesteia, Carmelo Bonett, sunt acuzaţi că ar fi omorât-o pe Nicoleta Indelicato, în noaptea de 16 spre 17 martie, pe un câmp din apropierea localităţii siciliene Marsala.

Crimă macabră în Italia. Româncă bătută fără milă şi arsă de vie, chiar de cea mai bună prietenă

Cele două românce erau cele mai bune prietene şi amândouă au fost înfiate în copilărie de două familii siciliene. Totul s-a stricat atunci când iubitul Margaretei, Carmelo, a început să se întâlnească pe ascuns şi cu Nicoleta.

Margareta se apără şi spune că ea nu are niciun amestec în crimă, iar singurul vinovat ar f iubitul ei şi spune că a încercat din răsputeri să-şi apere prietena.

„Am protejat-o pe Nicoleta foarte mult atât în ​​trecut, cât şi în acea seară în care, pentru a încerca să-i salvez viaţa, am suferit tăieturi de la Carmelo care m-au împins la pământ făcându-mă să-mi pierd cunoştinţa. Când am înţeles ce se întâmplă, am încercat să o smulg din mâna lui”, a spus Margareta, din închisoare.

Cum s-a întâmplat totul. Detalii şocante

Nicoleta a fost invitată de Margareta să iasă seara în oraş. Fata şi-a anunţat părinţii adoptivi că iese în oraş, iar apoi, evenimentele s-au derulat într-un mod care i-a şocat până şi pe anchetatori.

A doua zi, trupul fetei a fost găsit, incendiat pe un câmp de lângă localitatea Marsala. Criminaliştii au remarcat că fata a fost înjunghiată de cel puţin 12 ori înainte de a fi incendiată. Lama cuţitului i-ar fi străpuns un plămân, iar rănile adânci au făcut-o să piardă mult sânge.

După ce au lovit-o fără milă, au ars-o cu ţigara, distrându-se de suferinţa ei. Apoi, au stropit-o cu benzină şi i-au dat foc de vie. Autopsia avea să arate ulterior că Nicoleta trăia încă atunci când a fost incendiată.

„Au bătut-o cu sălbăticie, au înjunghiat-o şi au ars-o cu ţigara, iar apoi au aprins-o ca să ardă vie”, au declarat surse din cadrul anchetei pentru Rai Uno.

Citeşte şi: Crimă în Braşov. O tânără de 18 ani a înjunghiat de mai multe ori o femeie în casa căreia intrase să fure