Bărbat din Maramureş, reţinut după ce şi-ar fi violat fiica în vârstă de doi ani

Un bărbat din localitatea maramureşeană Copalnic Mănăştur a fost reţinut de procurori după ce şi-ar fi violat fiica în vârstă de doi ani, copila fiind transportată în stare gravă la spital, cu mai multe leziuni.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 12:52
Bărbat din Maramureş, reţinut după ce şi-ar fi violat fiica în vârstă de doi ani

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Ioan Vasile Vinţ, din localitatea Copalnic Mănăştur, este cercetat pentru viol şi incest, după ce în urmă cu o zi şi-a violat fiica în vârstă de doi ani şi trei luni.

Potrivit sursei citate, există suspiciuni cu privire la starea de sănătate psihică a bărbatului, astfel că s-a dispus internarea acestuia la secţia de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, pentru realizarea unei expertize medico-legale psihiatrice de către Serviciul Medico-Legal Judeţean.

Miercuri seară, Vinţ a fost audiat după ce fiica sa a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Fetiţa a fost diagnosticată cu multiple leziuni, printre care un traumatism abdominal prin strivire, traumatism lombo-fesier şi ruptură de perineu. Tatăl fetiţei le-a spus medicilor că un butuc s-ar fi prăbuşit peste ea.

Medicii au anunţat Poliţia, care a început o anchetă, astfel că Vinţ a fost reţinut.