Bărbat, găsit ÎMPUŞCAT ÎN CAP pe fondul de vânătoare Oşand

Un muncitor care lucra pentru Asociaţia de Vânătoare Cociuba Mare a fost găsit mort, împuşcat în cap, pe fondul de vânătoare Oşand din judeţul Bihor, iar anchetatorii îl caută pe autor, bănuind că acesta este un braconier, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
18 mart. 2013, 10:25
Bărbat, găsit ÎMPUŞCAT ÎN CAP pe fondul de vânătoare Oşand

Muncitorul în vârstă de 26 de ani a fost găsit duminică după-amiază, în pădurea Sititelec, între localităţile Husasău de Tinca şi Oşand.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Vasile Popa, a declarat, luni, că victima lucra pentru Asociaţia de Vânătoare Cociuba Mare pe fondul de vânătoare Oşand.

„Victima a fost găsită moartă, în pădurea Sititelec, între localităţile Husasău de Tinca şi Oşand de un paznic de vânătoare care a venit în zonă după ce a auzit un foc de armă şi a sunat imediat la 112”, a declarat prim-procurorul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au început cercetările în caz şi bănuiesc că autorul a fost un braconier surprins de angajat.

„Din primele cercetări, victima a fost împuşcată în cap cu o armă de vânătoare şi destul de aproape, pentru că i-a spulberat capul”, a spus Vasile Popa.