Bărbat găsit mort în puţul unui lift din Capitală

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit mort în puţul unui lift din Capitală. Potrivit primelor informaţii, acesta era paznicul clădirii. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

21 iun. 2021, 12:53
Bărbat găsit mort în puţul unui lift din Capitală
Bărbat găsit mort în puţul unui lift din Capitală

Bărbat găsit mort în puţul unui lift din Capitală. Descoperirea macabră a fost făcută într-o clădire din sectorul 3 din Bucureşti.

Bărbat găsit mort în puţul unui lift din Capitală

Citeşte şi Descoperire macabră. 25 de cadavre mutilate au fost găsite într-un şanţ, înfăşurate în pături

Bărbatul avea aproximativ 70 de ani şi lucra ca paznic în clădirea în care a fost găsit mor, potrivit primelor informaţii transmise de Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt efectuate de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Trupul neînsufleţit al bărbatului urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cadavru găsit într-o curte. Descoperire macabră în Maramureş

Trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 50 de ani a fost descoperit în curtea unui imobil din localitatea Suciu de Sus, din judeţul Maramureş.

”Poliţiştii din Suciu de Sus au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat în curtea unui imobil din localitate. Victima este un bărbat de 50 de ani din Groşii Ţibleşului”, a transmis, vineri seară, IPJ Maramureş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, precum şi pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Citeşte şi Descoperire macabră în Franţa. Copil român, găsit în genunchi lângă mama vitregă moartă în casă