Descoperire macabră. 25 de cadavre mutilate au fost găsite într-un şanţ, înfăşurate în pături

Un apel la 911 a semnalat o situaţie înfiorătoare. Un bărbat a găsit pe marginea drumului cadavrele mai multor persoane, înfăşurate în pături.

26 iun. 2020, 15:29
Descoperire macabră. 25 de cadavre mutilate au fost găsite într-un şanţ, înfăşurate în pături

Cadavrele fuseseră aruncate pe două porţiuni ale autostradei 45, pe teritoriul statului mexican Zacatecas. Cadavrele erau înfăşurate în pături şi lipite cu bandă adezivă. 15 dintre morţi au fost găsiţi pe drumul care leagă statele Zacatecas şi Durango, 4 în comunitatea Rio Florido, din municipiul Fresnillo (la 60 km de oraşul Zacatecas, capitala statului), şi 6 în municipiul Juan Aldama, la graniţa cu statul Durango.

Citeşte şi JAFUL SECOLULUI. O bandă de români a sustras 1,2 MILIARDE USD de la bancomatele din MEXIC. Cum au fost prinşi după 5 ANI

Cadavrele au fost descoperite vineri, în jurul orei local 07.00 (ora 15.00, ora României).

Nu mai departe de marţi, cel puțin zece cadavre au fost găsite pe marginea unei șosele din Mexic, la o zi după ce o grupare condusă de fiii lui Joaquin „El Chapo” Guzman a încercat să preia controlul unei zone controlate de un cartel rival. Descoperirea macabră a fost făcută pe șoseaua care leagă orașele Caborca și Sonoyta, aflată la aproximativ 150 de km de granița cu SUA. Potrivit presei din Mexic, zece persoane fuseseră răpite vineri, în urma unui atac lansat de gruparea Los Salazar, în Caborca. Victimele ar fi membri ai organizației criminale condusă de Rafael Caro Quintero, capul cartelului Guadalajara, acum defunct. Agresorii înarmați au incendiat și o benzinărie dar și mai multe locuințe și autoturisme, printre care și un TIR.