Bărbat găsit mort pe stradă, înjunghiat în gât

Un bărbat a fost găsit mort pe stradă, înjunghiat în gât. S-a întâmplat în Vaslui. Criminalul este încă în libertate.

12 mai 2018, 07:26
Bărbat găsit mort pe stradă, înjunghiat în gât

Un barbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit dimineață, prăbușit într-un șanț din Armașoaia, înjunghiat în gât. Tată a doi copii, studenți la Iași, bărbatul era un om destul de echilibrat și muncitor.

„Sunt șocată să aflu că vecinul meu, un tip neconflictual, a fost omorât. Ce-i drept, în ultima perioadă luase darul beției, dar nu intra în conflict cu nimeni”, a declarat o vecină a victimei.

„Ieri a fost văzut cum ducea o căruță de lemne la o bătrană, împreună cu un alt consătean. După aceea, Dumnezeu cu mila ce s-o fi întamplat, ca dimineață a fost găsit mort, de către oamenii care își duceau vacile la păscut. Nouă nu ne vine să credem. La noi în sat nu se întamplă lucruri din acestea”, a mai declarat o femeie din Armășoaia, potrivit vremeanoua.ro.

La acest moment, se formează un cerc de suspecți, este audiat colegul lui Ciobanu Gheorghe, cel cu care fusese văzut ultima dată, când ducea căruța cu lemne la bătrană. Probabil, ca acolo Ciobanu a băut, bătrana cinstindu-i pe cei care i-au adus lemnele acasă.

Sătenii deja fac scenarii pe uliță. Unii se gândesc la prima soție, care locuiește prin acea zonă. Este vorba despre o femeie violentă, care de curând și-a înjunghiat actualul soț.